Волинський національний університет імені Лесі Українки отримав статус Інституціонального учасника програми Oracle Academy

У липні 2021 року, з ініціативи співробітників кафедри комп’ютерних наук та кібербезпеки, Волинський національний університет імені Лесі Українки приєднався до програми Oracle Academy – міжнародної програми підготовки ІТ-фахівців у навчальних закладах.

Oracle Academy — це міжнародна освітня програма Oracle, яка націлена на організацію навчання комп’ютерних технологій по всьому світу. Програма Oracle Academy розвивається в партнерстві з навчальними закладами з більш ніж 130 країн світу з метою підготовки студентів до сучасної ІТ-кар’єри. Oracle Academy надає широкий спектр безкоштовних ресурсів для викладання, включаючи навчальні плани, ресурси для навчання в аудиторії, програмне забезпечення, хмарні технології, середовища практичних робіт і багато іншого. Всі курси програми Oracle Academy можна інтегрувати до академічної програми навчального закладу. З 2021 року викладачі кафедри комп’ютерних наук та кібербезпеки планують вдосконалити свої курси з програмування на Java, а також елементи курсів за технологіями баз даних на базі матеріалів Oracle Academy, а студенти отримають можливість долучитися до online-курсів академії.