Вебінар “Інженерія виявлення та проактивний пошук загроз (Detection engineering & Threat Hunting)” від USAID “Кібербезпека критично важливої інфраструктури України”

Проєкт USAID “Кібербезпека критично важливої інфраструктури України” запрошує студентів долучитися до наступного вебінару із серії про напрямки та спеціалізації у кібербезпеці. Цю віртуальну зустріч присвятимо методам виявлення кіберзагроз та полювання на них. І вивчати це питання будемо вже 29 серпня о 15:00 на платформі Zoom. 
Запрошений спікер Володимир Гаращенко, CISO в компанії SOC Prime, є експертом з питань кібербезпеки з більш ніж 20-ти річним стажем роботи в цій галузі у державному та приватному секторі. Сьогодні він успішно поєднує свою діяльність у приватному бізнесі із викладанням у Волинському національному університеті імені Лесі Українки і Cyberport Institute при Biotech.

Говорити наступного вівторка будемо на тему: “Інженерія виявлення та проактивний пошук загроз (Detection engineering & Threat Hunting)”. Поспішайте зареєструватись за посиланням https://form.collect.dai.com/x/JLMPK7YQ, а 29 серпня обов’язково підключайтесь до нашого вебінару. 
Реєстрація триває до 28 серпня включно. До зустрічі на вебінарі!