Відбувся “Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!”

30.08.2023 р. у форматі онлайн відбувся онлайн захід “Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!”. Подія проведена за сприяння Громадської організації «Маріупольська Спілка Молоді», Волинської обласної військової адміністрації в межах програми «Відбудова та розвиток 2023: працевлаштування та бізнес». До відеозустрчі долучились здобувачі ОП Комп’ютерні науки та інформаційні технології другого (магістерського) рівня та здобувачі освітніх програм Комп’ютерні науки та інформаційні технології та Кібербезпека та захист інформації, що навчаються за бакалаврськими програмами.

Проєкт передбачає ознайомлення молоді з провідними українськими та міжнародними підприємствами: презентація напрямків діяльності підприємств, ознайомлення з умовами та критеріями працевлаштування, проходження співбесід з представниками HR-відділів компаній-учасників.

Захід складався з двох частин:

  • Основна – презентація напрямків діяльності потенційних українських та міжнародних компаній-роботодавців для учасників, висвітлення умов працевлаштування тощо.
  • Паралельна – проходження співбесіди з представником HR-відділу. Попередньо реєструючись на захід, учасник або учасниця моглиобрати з переліку компанію, до якої бажає працевлаштуватися. Представники громадської організації надавали список потенційних претендентів на проходження співбесіди HR-спеціалісту компанії-учасника заздалегідь, для ознайомлення з кандидатами та відбору найбільш відповідних кандидатур.