Наші здобувачі – переможці олімпіади з інформаційно-психологічної безпеки

12.04.2024 на базі Національного авіаційного університету (НАУ) відбулась Х ювілейна Міжнародна студентська олімпіада з інформаційно-психологічної безпеки «Шляхи та механізми захисту інформаційного простору України від шкідливих інформаційно-психологічних впливів». Організатори заходу стали факультет комп’ютерних наук та технологій, факультет кібербезпеки та програмної інженерії, факультет аеронавігації, електроніки та телекомунікацій, Центр інновацій та компетенцій «Кібер Дія» НАУ, НДЛ протидії кіберзагрозам в авіаційній галузі та НКЦ «ІТ-Академія». Партнер заходу – Наукова асоціація кібербезпеки України.

Участь в олімпіаді приймало 28 команд з 20 університетів України, Польщі, Грузії та Казахстану, серед яких і здобувачі ОП Кібербезпека та захист інформації Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Олімпіада проходила у два етапи — командні змагання онлайн, а також індивідуальні змагання у змішаному форматі. Цьогорічні переможці індивідуальних змагань, які представляли наш Університет:

  • перше місце у своїй групі: Софія Лапчук.
  • третє місце зайняли: Катерина Новосад та Анна Домбровська.

Команда ZERO WORRYING у складі: Катерини НОВОСАД, Сергія ЛУЦЯ, Юлії КАМЕНЕВОЇ виборола перемогу у командних змаганнях.

Участь у командних змаганнях приймала також наша команда у складі: Софії ЛАПЧУК, Анни ДОМБРОВСЬКОЇ, Елизавети ВОЗНЮК.

Пишаємось досягненнями наших студентів та бажаємо подальших здобутків!