Зустріч з одним із провідних світових експертів у галузі науки і техніки, технологій штучного інтелекту та Інтернет речей Marco Ciarletti (Italy, Rome).

18 травня в рамах програми «Share the knowledge, share the experience», що впроваджується Всесвітнім інститутом інновацій та управління змінами (World Innovation and Change Management Institute – WICMI), м. Женева, з яким факультет інформаційних технологій і математики підписав Меморандум про взаємну співпрацю, відбулася зустріч на тему «Artificial Intelligence and IoT technologies. Watering the future» з одним із провідних світових експертів
у галузі науки і техніки, технологій штучного інтелекту та Інтернет речей Marco Ciarletti (Italy, Rome). Інноваційні методи Ciarletti отримали досить багато міжнародних нагород, отримали італійський патент, а також подано патентні заявки в ЄС, США, в Ізраїлі та Індії.
Студенти спеціальностей 122 Комп’ютерні науки, 014 Середня освіта (Інформатика), 014 Середня освіта (Математика), 111 Математика та 125 Кібербезпека із великим інтересом слухали про технології штучного інтелекту та Інтернет речей, які Mr. Ciarletti використовує разом із Soonapse у своїй інноваційній методології зрошування.