Кафедра продовжує співпрацю із департаментом кіберполіції Національної поліції України

Сьогодні, 21.11.2022 р., відбулась чергова зустріч представників департаменту кіберполіції Національної поліції України зі здобувачами освітніх програм “Комп’ютерні науки та інформаційні технології” та “Кібербезпека”. Перед студентами виступили інспектори протидії кіберзлочинам Будчик Роман та Пасічник Діана. Розповідь стосувалась різновидів шахрайствам у мережі інтернет, про шляхи те маханізми їх запобігань.

Також студентів познайомили із платформою “MRIYA” – спільним проєктом Кіберполіції України та волонтерів, про те, як громадяни України із використанням інструментів цієї платформи можуть здійснювати протидії російським окупантам в медіа-просторі.

Також до слова був запрошений колишній оперуповноважений ГУ Національної поліції України у Волинській області, а зараз асистент кафедри комп’ютерних наук та кібербезпеки Жолоб Ярослав. Модерувала зустріч старший викладач кафедри комп’ютерних наук та кібербезпеки, заступник декана з виховної роботи та профорієнтаційної діяльності Оксана Жигаревич.