Компанія Wetelo – новий партнер університету

6.04.2023 р. за сприяння кафедри комп’ютерних наук та кібербезпеки між компанією Wetelo, Inc. та Волинським національним університетом імені Лесі Українки підписано угоду про співпрацю.

Wetelo є компанією з веброзробки і спеціалізується на розробці та підтримці вебрішень для стартапів. Компанія розробляє функціональні вебсайти з нестандартним дизайном від інтернет-магазинів до складних високонавантажених проєктів, що включають обробку даних, інтерактивність, мультимедіа, телефонію та багато іншого.

Основні технології, які використовуються: JavaScript, Node.js, Express.js, TypeScript, React.js, Redux.js, React Native, Angular, Adonis.js, MySQL, MongoDB, PostgreSQL, Docker, AWS, Google Cloud Platform, Amazon Web Services.

Угода між університетом та Wetelo, Inc. передбачає обмін інформацією з питань взаємного інтересу, залучення представників з обох сторін до проведення заходів для студентів, проведення заходів, спрямованих на підвищення кваліфікації, підтримання партнерських відносин, обміну досвідом та сприяння розвитку інших можливих напрямків співпраці.

Щиро сподіваємось на плідну співапрацю!