Здобувачі освіти зустрілись з гарантом освітньої програми Комп’ютерні науки та інформаційні технології другого (магістерського) рівня та з завідувачем випускової кафедри

23 вересня 2023 р. відбулась зустріч здобувачів освіти групи КНІТ-53М освітньо-професійної програми Комп’ютерні науки та інформаційні технології другого (магістерського) рівня вищої освіти, з гарантом освітньої програми, куратором групи доц. Віталієм Булатецьким та завідувачем кафедрою комп’ютерних наук та кібербезпеки доц Тетяною Гришанович.

Тетяна Гришанович розповіла про особливості навчання на факультеті, зокрема в умовах воєнного часу, повідомила про загальні правила і вимоги до здобувачів освіти під час навчального процесу, інститут кураторства, про можливість навчання з елементами дуальної форми здобуття освіти, познайомила з організацією освітнього процесу на факультеті, поінформувала про необхідність вибору тем кваліфікаційних робіт. Віталій Булатецький ознайомив здобувачів освіти зі змістом освітньо-професійної програми Комп’ютерні науки та інформаційні технології другого (магістерського) рівня вищої освіти та її особливостями, повідомив про інформаційне та ресурсне забезпечення програми, звернув увагу на формування індивідуальної освітньої траєкторії, наголосив на тому, що здобувачі освіти можуть вносити власні пропозиції щодо покращення змісту програми.