Відбувся захист кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня бакалавра

20-21 червня відбулись захисти кваліфікаційних робіт здобувачами ОП Комп’ютерні науки та інформаційні технології першого (бакалаврського) рівня.

Голова Екзаменаційної комісії – Плясун Олександр Миколайович, директор ТОВ ГІГАПРОГ.

Членами екзаменаційної комісії заслухано результати досліджень, проведених в межах виконання кваліфікаційної роботи. Здобувачі, які мають дозвіл на дистанційне навчання, представлили свої напрацювання в онлайн режимі. За результатами успішного захисту здобувачам було присвоєно кваліфікацію бакалавра з комп’ютерних наук.

Особливо були відзначені наступні роботи:

Володимир Маркітан. Потокова цифрова обробка аудіосигналів для конфігурування музичних інструментів. (науковий керівник доц. Микола Головін).

Катерина Плоднік. Розробка мобільного додатку для менеджменту фінансових операцій. (науковий керівник доц. Тетяна Мамчич).

Анастасія Омельчук. Моніторинг зловмисності доменних імен та ІР-адрес засобами платформи Telegram (науковий керівник доц. Леся Булатецька).

Колектив кафедри комп’ютерних наук вітає бакалаврів із успішним захистом кваліфікаційних робіт та бажає подальших звершень у професійній та науковій діяльності, а також успішного продовження навчання за магістерським рівнем.