Здобувачі спеціальності 122 Комп’ютерні науки закінчили навчання з елементами дуальної освіти

Здобувачі освітнього ступеня бакалавра Хмілевська Анастасія, Миткалик Максим, Санько Данило, Коніщук Олександр, що навчаються за спеціальністю 122 Комп’ютерні науки, отримали сертифікати про реалізацію навчання за програмою дуальної форми здобуття освіти в компанії InternetDevels. На заході були присутні ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось, проректор з навчально-виховної роботи та комунікації Наталія Благовірна, декан факультету інформаційних технологій і математики Світлана Яцюк, очільник InternetDevels Віктор Левандовський, працівники компанії Олена Левандовська й Оксана Демчук, які взаємодіяли зі студентами.

Молодь отримала сертифікати про успішну навчальну та виробничу діяльність у компанії, де вони перебували упродовж 2021–2022 н. р. У програму навчання з елементами дуальної форми здобуття освіти увійшли курси логіки, англомовної ІТ-термінології, ІТ-маркетингу, контент-маркетингу, проєктної діяльності.

Декан факультету інформаційних технологій і математики Світлана Яцюк зазначила, що наявність студентів, які пройшли навчання в цій компанії, – великий плюс для факультету та мотивація для інших.

Ректор, зі свого боку, теж подякував представникам InternetDevels за співпрацю. «Дуже приємно, що компанія працює на освіту. Ми дали вам найкращих студентів, але й ви формуєте цих студентів і робите їх кращими. Щиро дякую за професійний підхід, за співпрацю з Університетом і допомогу. А студентам бажаю бути цілеспрямованими, впевненими в собі й тоді матимете хороші результати», – сказав Анатолій Васильович.

Усі студенти успішно опанували навчальні курси, що відображено у сертифікатах, які вручили ректор Університету, професор Анатолій Цьось разом із Віктором Левандовським. Також молодь отримала подарунки від компанії.