Оновлений портал дистанційного навчання!

З 1.07.2022 запрацював повноцінний оновлений портал дистанційного навчання з повноцінною автоматичною реєстрацією, підтвердженням та відновленням втрачених паролів за адресою:

moodle-cs.vnu.edu.ua

Вхід можливий як за допомогою створеного раніше логіна так і за адресою корпоративної поштової скриньки, паролі актуальні із старого порталу станом на 16.05.2022, або ж їх можна відновити чи змінити в автоматичному режимі. Тому перевірте можливість доступу до оновленого порталу якомога швидше.

Потреба у новому порталі виникла у зв’язку із обмеженими ресурсами старого.

Облікові записи користувачів (авторів та студентів), разом із їх даними були перенесені на новий портал (станом на 16 травня 2022). Перенесення курсів відбувається зараз з відфільтровуванням “мертвих” та неактуальних більше курсів. Тому, Велике Прохання – подати, хто ще цього не зробив, на адресу bulatetsky.vitaly@vnu.edu.ua якомога швидше перелік власних актуальних курсів для перенесення. Перенесення курсів у адміністраторів займе деякий час.

Старайтеся надалі використовувати вже оновлений портал з метою його тестування та усунення недоліків у його функціонуванні. Повідомляйте про недоліки адміністраторів. Планується повний перехід на оновлений портал з початком нового навчального року з виведенням із експлуатації старого.

Не забувайте завжди створювати резервні копії власних курсів як на старому так і на оновленому порталі, завантажуйте їх на власні машини, та зберігайте у надійних власних сховищах!