На факультеті інформаційних технологій і математики відбулась олімпіада з програмування

18 березня 2024 року на факультеті інформаційних технологій та математики відбувся I етап Всеукраїнської студентської олімпіади з ПРОГРАМУВАННЯ за участі здобувачів освіти груп: Інф-15О, Інф-25О, КНІТ-13, КНІТ-14, КНІТ-23, КНІТ-24 та ІБ-36.

Слід відмітити, що кожний здобувач освіти продемонстрував не лише свої навички у програмуванні, а й свої винахідливість та наполегливість. Завдання для учасників олімпіади підготувала предметна комісія ФІТІМ Глинчук Л.Я, Пастернак В.В. та Гришанович Т.О. Оцінювали олімпіадну роботу журі у складі: Яцюк С.М., Пастернак Я.М, Жигаревич О.К., Булатецька Л.Ю. та Собчук О.М. Переможцем олімпіади стала здобувач освіти 2-го курсу спеціальності Середня освіта (Інформатика) Драка Анна. Друге місце посіли здобувачі другого курсу спеціальності Середня освіта (Інформатика) Матрунчик Дарія. Третє місце посів здобувачі першого курсу спеціальності Комп’ютерні науки Собчук Захар.

Особливістю олімпіади з програмування було те, що здобувачі освіти мали змогу здобути практичні навички з програмування та навчилися розв’язувати складні та спеціалізовані задачі, незалежно від рівня досвіду.

Бажаємо всім учасникам успіху, яскравих вражень, незабутнього досвіду та наукових здобутків!!!

Загальна турнірна таблиця.

Вікторія Пастернак,

к.т.н., доцент кафедри загальної математики та методики викладання інформатики